Бреговиќ го ограбила девојка
сабота, 02 јули 2011
bregovic.jpgЕдна девојка на Горан Бреговиќ му украла 700 евра,а му го зела пасошото  и личната карта. Српските медиуми пишуваат  дека Бреговиќ особено се загрижил за документите, па кога и  се заканил преку пријателка на девојката со полиција, таа по такси му ги испратила документите, а парите ги задржала за себе. Се тврди дека барала и повеќе пари од него.