Гоца Тржан во врска со познат водител
среда, 22 јуни 2011

goca5.jpgГоца Тржан се разведува од својот сопруг Иван Маринковиќ поради трето лице.

Гоца веќе неколку месеци е во врска со еден познат водител.Иван тоа го дознал и после жестока кавга со Гоца  се вратил кај неговата мајка.

Иван не можел да дојде до цврсти докази за врската на Гоца со водителот,но на крајот пресекол и си заминал.

Иван бил разочаран,но бил решен да не и прости на Гоца.