Шерон позираше без градник
понеделник, 14 март 2011
seron77.jpgИако наполни педесет години Шерон Стоун не се предава,а мора да се признае дека  добро се држи.

Папараците, викендов ја сликале при нејзиното излегување во Лос  Анџелес, и тоа што најмногу го задржало вниманието е тоа што Стоун повторно не носела градник. Тоа, сепак, не ја спречило повторно да им позира на фоторепортерите во проѕирна блуза.

                       seron77.jpg