Недоразбирање
четврток, 14 февруари 2008

 

Полицаец запира возач и му вели:

-Јас тебе по четврти пат ти велам дека нешто ти тече од возилото

-Возачот итро одговара:

 - А јас тебе повторно ти кажувам  дека ова е цистерна за миење на патишта

Последни измени ( понеделник, 18 февруари 2008 )