altrasat
петок, 28 јануари 2011


 

 

 

 

Нуди:

Кабелска телевизија,

Интернет со гарантирани брзини,

Кодирани канали,

Дигитална телевизија,

Најефтина Телефонија

 

 

Алтра Сат 2000 - Охрид, Бул. Македонски Просветители Б.Б., Трговски центар Охриѓанка на кат,

 

077/752-222/ 461-410, 046/ 254-224, e-mail:  Оваа e-mail е заштитена од спам, ви треба вклучен JavaScript за преглед на пораката

 

Последни измени ( сабота, 23 февруари 2013 )