Џеј Рамадановски го претепале во центарот на Белград
петок, 03 декември 2010

dzej9.jpgПознатиот пејач од ромска националност Џеј Рамаданоски, кој живее и работи во Србија,две момчиња го претепале во центарот на Белград.Овој инциднт тој не го пријавил во полицијата,но денес не дошол во неговото омилено кафуле на Дорќол,една од најстарите белградски населби во кои живеат староседелци на главниот град на оваа соседна земја.

Рамадановски шетал со својата девојка кога без никаков повод бил напднат од двете момчиња.Го навредувале по расна основа (марш ѓуптин еден),што според кажувањата на неговите пријатиле повеќе го болело од тепањето.

Без разлика на се Џеј се подготвува за Нова година да настапи во познатиот рестиран "Езеро".Тој бил среќен што новата 2011 година ќе ја дочека во својот град.