Бесплатен паркинг на плажата " Дон Вито 10"
вторник, 06 јули 2010

don_pizza.jpg НА ПЛАЖАТА  "ДОН ВИТО  10" 

Плажата "Дон Вито 10" кај Лагадин на посетителите на ова капалиште им нуди уште една поволност.Пракирањето на  возилата на нивниот паркинг простор со капацитет до 100 автомобили,е БЕСПЛАТНО

Плажата"Дон Вито10"  кај Лагадин летово  стартуваше со нов лик.Преуреден е шанкот,поставени се нови лежалки,сонцебрани,плажата е средена по веропски терк.Има и нова,но искусна послуга.

На плажата можат да се нарачаат познатите пици на мајсторите на Дон Вито и други италијански специјалитети,потоа нес кафе,макијато,капучино,македонско кафе,како и сите видови алкохолни и без алкохолни пијалоци.

 

Од Охрид е оддалечена околу 8 километри.

 

 

 

 

 

 

 

                       

                                      deset2.jpg 

              

            

             la5.jpg

             la4.jpg

           la3.jpg

        la7.jpg

         la8.jpg

         la11.jpg

        

          la22.jpg

         la24.jpg

        la25.jpg

        la26.jpg

       la27.jpg

        la1.jpg

       la2.jpg

          

         

        deset10.jpg

        deset9.jpg

       deset8.jpg

 

3615649235_eb863acaed.jpg 

brand.gif 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kkkk.jpg

2602670907_4c7e20306b_o.jpgdon0.jpg

 

don7.jpg 

 

                      

 

Кафе пицеријата "Дон Вито" ја "држат" млади луѓе,почнувајќи од двајцата партнери Оливер и Кире,до послугата која на  чудесен начин успева навреме на сите маси да ги достави пиците што само овде се прават,како и другите специјалитети и пијалоци.

 

                   

               

Последни измени ( понеделник, 23 август 2010 )