ОМД ги осудува анисемитските напади врз...
понеделник, 06 јануари 2020
dijaspora1q.jpg-Антисемитските напади и реториката немаат место во кое било општество, особено во држави како Македонија.
Обединетата Македонска Дијаспора (ОМД) ги осудува грозните коментари преку социјалните медиуми против првиот министер со македонско еврејско потекло во текот на изминатиов викенд, Рашела Мизрахи.