Тешко разбојништво во Охрид
сабота, 30 ноември 2019
kradec500.jpgНа 29.11.2019 во СВР Охрид пријавена екражба во трговски дуќан за часовници лоциран на улицата „Гоце Делчев“ во Охрид од каде се одземени еден пиштол кој сопственикот го имал со дозвола, пари и рачни часовници. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.