Христијан Мицкоски се сретна со охриѓани
сабота, 16 ноември 2019
sredbaoh1q.jpg-Охрид и охриѓани се за концептот за ,,Обнова на Македонија” учествувајќи во разговори со претседателот Христијан Мицкоски со свои идеи, сугестии и предлози за креирање решенија и програми.

-Неправдата мора да престане, неработењето и неспособноста на власта предводена од СДСМ мора да се промени.
Нашите деца заслужуваат подобра иднина.sredbaoh2q.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Граѓаните бараат промени, затоа што знаат дека вака повеќе не оди. Поразите ќе завршат на 12 април кога ќе победи обновата. Охрид и Македонија можат и умеат подобро, тоа го заслужува нашиот народ,кажа Христијан Мицкоски наденешната средба со охриѓани на градскиот плоштад

Последни измени ( сабота, 16 ноември 2019 )