Дел од "Просветители" "обоен" во бело
среда, 11 септември 2019
belob1q.jpgУтринава на "Македонски  просветители" некој истурил брашно со што оваа фреквентна улица ја "обил" во бело.

 

Очевидци кажуваат дека станува збор за истурено брашно пред една од многуте продавници за леб и бело печиво.

Граѓаните кои беа сведоци на ова  велат дека треба да се почитуваат стандардите при дотур на стока,да се мисли на околината,да се има градска култура.

poslano1q.jpg

Последни измени ( среда, 11 септември 2019 )