Оригинална честитка за денот на независносата од "Аква
недела, 08 септември 2019

podvodnac1qq.jpgЦентарот за подводни активности "Акватек" од Охрид на свој оригинален начин  го  честита Денот на независноста.Под вода,со знамето на државава,нуркачите упатија честитка до граѓаните .

 

 

 

 

 

 

 

 

Центарот за посводни активности "Акватек" годинава  беше посебно активен во анимирање на јавноста за загрозената на Охридското езеро од отпадни материи,во зајакнувањењто на еколошката свест,посебно на охриѓани,

podvodnac1q.jpg