Фотки од пожарот кај Опеница
недела, 25 август 2019
openica1e.jpgОгнената стихија кај Опеница пожарникарите и два авиони "ЕР ТРАКТОР" ја ставаат под контрола. На местото на пожарот попладнево беше и градоначачникот Константин Георгиески

openica2e.jpgopenica3e.jpggeorgieski1we.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Градоначалникот на местото на пожарот

Последни измени ( недела, 25 август 2019 )