Нова песна на Папаз и Даз-"Знам"
недела, 19 мај 2019
papaz1q.jpgПрвиот сингл "Разбуди се", на Горан Папаз и Даз Флоу беше вистинско освежување на македонската музичка сцена во 2011-та кој се искачи на врвот на македонските топ листи.

 

По точно 8 години, Папаз и Даз создаваат нова песна која носи наслов, "Знам".Песната е работена во студиото на Танче Гроздановски, автор на музиката е Папаз, за аранжманот и продукцијата се погрижи Танче Гроздановски а
текстот е напишан од страна на Даз Флоу.Ова лето се очекуваат многу новитети од Папаз и Танче кои неодамна го
најавија албумот "Елегија"."