"Комуналец" го исчисти плоштадот од снежните наноси
сабота, 12 јануари 2019
nanosi1qbc.jpgЈ.П.„Охридски Комуналец„ во текот на вчерашниот ден започна со акција за товарење на расчистените снежни наноси од улиците воцентралното градско подрачје, а во текот на ноќта  се подигаа снежните наноси од чаршијата, плоштадот и пристаништето.

Со активностите  продолжуваме и во текот на викендов со покривање на поширокото градско подрачје.

nanosi1qbcd.jpg