Хуман гест на "Бисера" за Божик
петок, 11 јануари 2019
bozi1w.jpgЧленките на Ж.Ц. "Бисера" и годинава  за време на Божиќните празници ги посетија старите лица во Геријатриското одделение при Општата  болница во Охрид.Пријатно поминатото време со нив во дружење го надополнија и со вкусни домашни специјалитети.

Исто така  со новогодишни пакетчиња членките ги израдуваа  болните дечиња при детското одделение при Општата  болница во  Охрид.

bozi3w.jpgbozi2w.jpg