Ј.П."Билјанини Извори" се мобилизира поради снегот
среда, 09 јануари 2019
cistat900l.jpgЈП "Билјанини Извори" поради тековната   временската прогноза и снежните врнежи, директорката на ЈП Билјанини Извори -Охрид ги екипира своите вработени на паркинзите, за рачно расчистување на паркинг местата и јавните површини пред нив, во насока на што поуспешна услуга на граѓаните за паркинг. .   cistat901l.jpgcistat903l.jpgcistat902l.jpg