Пресметка со остри предмети во пекара во Даљан
среда, 08 август 2018
ohrid7a.jpgПопладнево дошло до инцидент во охридска пеката во населбата Даљан.Според неофицијалните информации биле употребени остри предмети,а имало и повредени.Инцидентот го потврди полицијата. На местото на настанот има полиција,јавен обвивнител
Последни измени ( среда, 08 август 2018 )