Во Калифорнија е уапсен глумецот Раде Шербеџија
сабота, 30 јуни 2018
serbedjija1q.jpgСлавниот  глумец Раде Шербеџија уапсен е  минатата недела во Калифорнија,пренесуваат американски таблоиди.

Тој бил приведен поради возење во пијана состојба.

Како пренесува  американсјиот  сајт "ТМЗ", Шербеџија  е уапсен кога полицијата  забележала дека негоиот автомобил "Лексус" се движи неконтролирано по улицата.

Кога го запреле Шербеџија во колата имал шиш виски и бил наводно пијан.

По алко тестот го однеле на трезнење.Пуштен бил по неколку часа со кауција.

 

 

 

Последни измени ( вторник, 18 септември 2018 )