Има недореченост околу зоните за паркирање
вторник, 12 јуни 2018

parking1ww.jpgЗоните за паркирање во Охрид,сосема оправдано го привлекоа вниманието на овдешната јавност.Меѓутоа,од наши извори дознаваме дека има недореченост што треба да се појасни.

Не е наше да навлегуваме во тие појаснувања,но најверојатно пред седницата на Советот многу дилеми  ќе бидат расчистени,а јавноста ќе ја дознае правата состојба околу зоните за паркирање.