Асвалтиран дел од патот од Синдикални кај Билјанини
недела, 15 април 2018
as1qq.jpgАсвалтиран е дел од патот од Синдикални  кај бензинската пумпа "Билјанини".Асвалт е поставен на  неколку стотини метри од пумпата во правец на центарот на Охрид.Инвеститор е локалната самоуправа.

Денес интензивно се работеше на средување на подлогата на патот од пумпата во правец на Синдикални.

as3qq.jpg

as2qq.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На овој патен правец Охрид-Синдикални немаше интервенции над една деценија.

Последни измени ( недела, 15 април 2018 )