Македонско оро пред грчката амбасада во Копенхаген
недела, 11 февруари 2018

niesmemakedonija1qq.jpgОрото Македонско гласно и јасни пред Грчката амбасада во Копенхаген, Данска денес. Кликнете ТУКА да го видете видеото.


Предходно, Македонците во Данска маршира со "Ние Сме Македонија" низ улиците на Копенхаген. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

 

Говор на Кирил Котевски со јасна "Ние Сме Македонија" Декларација до Владата на Република Македонија. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

 

Познатиот Дански фудбалер Рубинчо Лозановски даде поддршка на "Ние Сме Македонија" денес со неговот присуство

Последни измени ( недела, 11 февруари 2018 )