Канџа го зароби возилото на портпаролот Џамтоски
четврток, 11 јануари 2018

dza1qq.jpgВозилото на портпаролот на локалната самоуправа во Охрид Томе Џамтовски претпладне беше блокирана со канџа во близината на НЛБ- банката.Портпаролот возилото го оставил на ова место околу половина час без да плати за паркинг.

-Јас овде сум секој ден.Изненаден сум што токму моето возило е блокирано со канџа.Редовно плаќам за паркинг,а денес имав итна работа и немаше наплатувач во близината.Не стигнав да платам,вели Џамтовски.

                   dza2q.jpg

 Портпаролот кажа дека сите треба да плаќаат паркинг,без разлика  кој каде работи, но понекогаш треба да има мала толеранција,вели то.ј

Последни измени ( четврток, 11 јануари 2018 )