"Бисера" за Божиќ донесе радост во Геријатрија
среда, 10 јануари 2018
  ger1qc.jpgЧленки на Ж.Ц ".Бисера" за Божиќните празници беа во посета на старите лица во Геријатриското одделение при Општата болница Охрид.Со старите лица поминаа убави моменти во заедничко дружење и вкусување на домашни специјалитети приготвени од членките на Бисера.
ger2qc.jpgger3qc.jpgger4qc.jpg