"Хеван" бара девојка за работа
понеделник, 09 октомври 2017

Познатото охридско кафуле "Хеван" бара девојка за работа.

Месечна плата 12.500 денари.Осигурана.

Работно  време 7 часа.Nедела слободен ден.

За подетални информации обратете се  во кафулето "Хеван"