Тилев е кандидат за градоначалник на Охрид од ...
среда, 13 септември 2017
tilev1qq.jpgДоскорашниот директор на  болницата "Свети Еразмо" д-р Митко Тилев,според се уште неопфицијалните информации, е кандидат за градоначалник на Охрид од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Кирил Пецаков ќе ја предводи кандидатската советничката листа  на оваа партија на претстојните локални избори.