Угриновски пак кандидат за градоначалник,за Охрид...
среда, 06 септември 2017
svetomot1ee.jpgВМРО-ДПМНЕ повторно  се одлучи кандидат за градоначалниик на Вевчани да биде актуелниот градоначалник Светомир Угриновски.

Генералниот секретар на партијата Христијан Мицкоски истакна дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ донесе одлука да му  предложи на Централниот комитет повеќе  кандидати за градоначалници:

Тоа се однесува на Прилеп,Тетово,за некои скопски општини,но се уште е  енигма кој ќе биде кандидат за градоначалник  на Охрид.

СДСМ-Охрид за свој кандидат на следните локални избори го предложи Јован Стојановски

Последни измени ( среда, 06 септември 2017 )