Јадранка Бибан ја сака првата фотелја во Дебарца
вторник, 05 септември 2017
belcista1x.jpgДржавната изборна комисија ги објави имињата на независните кандидати и за градоначалничката фотелја.Една жена ќе оди независно на овие избори, Јадранка Бибан во Општина Дебарца.

 

 

Оваа функција сега ја врши Игро Трајкоски од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.Официјално оваа партија се уште нема истакнато кандидат за градоначалник за Дебарца.Исто е и со СДСМ.Рокот е до 14 септември.

Последни измени ( вторник, 05 септември 2017 )