За влез на плажа наплаќаат 99 долари (видео)
петок, 18 август 2017
flamingosi400k.jpgНа приватната плажа Аруба  во Карипското море  се наплаќаат 90 долари за влез.

Една е наменета за семејсто со деца,а другата е само за "возрасни".Таа е најатрактивна,бидејќи на тој дел се шетаат фламингоси.Токму

 Токму тоа е мамка за туристите кои секоја прилика ја користат на социјалните мережи да ги прикажат плажите и кристално чисотот мор,бел песок и средба со необилните птици

Фламингосите веќе навикнале на лушето и уживаат во нивното друштво.

Влезот во плажата чини 99 долари,вклучувајќи тука ручек и коктел за добредојде.