Дневно имал секс со осум жени
понеделник, 19 јуни 2017
adam1qb.jpgПо смртта на првиот Бетмен, Адам Вест излегоа детали од неговиот живот кога бил на врвот на славата

-Тоа беа тешки 60-ти години кога сексот беше слободен и жените се фрлаа на нас. Носев иво-црн костум и девојките навистина паѓаа во транс. Имав секс на брзина, межу снимања. Секој ден. Понекогаш немав време да го соблечам костимот, па најчесто се сексав во него. Понекогаш имав секс и со осум жени дневно. Еднаш со колегите отидовме на оргии, па почнавме да се однесуваме како ликовите од серијата и заради тоа не исфрлија и не можевме да учествуваме во оргиите, изјавил тој во интервју. 

Пред да стане славен тој се женел два пати. Бил во врска со сестрите Натали и Лана Вуд. Трет пат се оженил со Марсел Таганд со која има четири деца. Од претходните бракови има две деца.