Скокнал со чадор од воздушен балон
недела, 03 март 2013

cador678.jpgПрофесионалниот спортист Ерик Ронер кој се занимава со екстремни спортови се обидел со чадор да се спушти на земја.Но, се не одело како што замислил па го употребил проверениот падобран за да не тресне на земја.Тој скокнал од воздушен балон.

 

Момчето успешно се спуштило на земјата,но настрадал чадорот што не е ниту толку важно.

По Ронеровиот  експеримент останува неразјаснета дилемата дали познатата Мери би  искористила падобран доколку магијата се расипе,или компанијата Дизни и Памела Линдон Треверс  (авторка на серијата за познатата бебиситерка) и за таа ситуација би имала решение.

Ерик бил инспириран со ликот и магијата на Мери Попинс.

Последни измени ( недела, 03 март 2013 )