Ричард Гир исфрлен од ресторан
среда, 10 октомври 2012
gir.jpgАктерот Ричард Гир насилно бил исфрлен од  еден ресторан откако се обидел на флертува  со омажена жена,Тоа го направил нејзиниот сопруг кој физички го отстранил Гир од објектот. Како што пренесуваат американските медиуми, Гир прво гледал во жената, ја „скенирал“, и го испитувал теренот, потоа станал, дошол до масата каде што седела таа и почнал да флертува, без да обрне внимание на луѓето кои биле во нејзино друштво. Ваквото однесување го разлутило нејзиниот сопруг, па на актерот буквално му кажал да се изгуби од нивната маса.