Администратор - Драган Чубриќ Печати
Главен и одговорен уредник

Адреса:
+38970331496
Ohrid
Makedonija
6000

Е-Маил: Оваа e-mail е заштитена од спам, ви треба вклучен JavaScript за преглед на пораката

Информации: Доколку имате било какви прашања / барања / критики / потреба од маркетинг или имате потреба од друг вид да контактирате со нас, ве молиме пополнете ја следнава форма, и внесениот текст ке биде испратен до нашиот Администратор. Однапред ви благодариме на поддршката.

 

Испрати е-маил до овој контакт:
[ Назад ]