Дејвид Гета направи спектакал на "Бојаџи"
Датум: 2011-08-02 15:31:36 - Added by: spanec
Прегледано: 4024 - Гласови: 2 - Популарност: 4.5
 
Кај Билјанини со мотори летаа во воздух
Датум: 2011-07-23 12:07:45 - Added by: spanec
Прегледано: 3572 - Гласови: 1 - Популарност: 5
 
Отварање на Охридско лето
Датум: 2011-07-13 00:50:58 - Added by: spanec
Прегледано: 3210 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Свети Наум го сместија на плоштад
Датум: 2011-07-02 15:51:49 - Added by: spanec
Прегледано: 3537 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Се реконструира патниот правец Охрид- Св Наум2
инсерти
Датум: 2011-05-26 22:27:56 - Added by: spanec
Прегледано: 3359 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Се реконструира патниот правец Охрид- Св Наум
ИЗЈАВИ
Датум: 2011-05-26 21:48:04 - Added by: spanec
Прегледано: 3376 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Доделување на дипломи на Универзитетот Свети Климент Охридски од Битола
Датум: 2011-05-25 14:35:02 - Added by: spanec
Прегледано: 2819 - Гласови: 1 - Популарност: 1
 
МИТИНГ ВМРО охрид 2011
Датум: 2011-05-16 23:54:11 - Added by: spanec
Прегледано: 2935 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
12 Г КОНФЕРЕНЦИЈА НА МАКЕДОНСКА БЕРЅА
Датум: 2011-05-10 15:35:23 - Added by: spanec
Прегледано: 3221 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Оштетена браната кај Слатинско езеро
Датум: 2011-01-24 22:04:14 - Added by: spanec
Прегледано: 3121 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
[ 1 ] - [ 2 ] - [ 3 ]
Click for Охрид, Macedonia Forecast
bigorski.jpg
infel_logo_1.jpg    

ЛЕКОВИТИ ЧАЕВИ РЕЦЕПТИ

caj.gif

  logo.png

 

 

 

 

 

  

 

МЕТАЛНА ОПСЕСИЈАРеклами

544152_210629159119664_747594397_n.jpg
img_1108.jpg 
logo_ohridlive_1.jpg 
54bcb16d94985.jpg
logo1.jpg    
  hotel-mir1-zlatibor-zute-strane-imenik.jpg
biljani.jpg
ineks.jpg


panam.jpg
palmer_logo.jpg

ohleto.jpg
logo_kultura.jpg   
    
 

Контакт

Доколку имате некоја забелешка за ефикасноста и функционалноста на нашиот сајт од технички аспект, контактирајте со администаторот. Контакт...

decarotari.jpg

Copyright © 2008 by OhridLive

  logoprepoznatlivo.jpg

  rezultati.jpg 

Општина Охрид

 
msnastani.jpg

 

 

    

letra.jpg

  

   

OhridLive