Дејвид Гета направи спектакал на "Бојаџи"
Датум: 2011-08-02 15:31:36 - Added by: spanec
Прегледано: 7091 - Гласови: 2 - Популарност: 4.5
 
Кај Билјанини со мотори летаа во воздух
Датум: 2011-07-23 12:07:45 - Added by: spanec
Прегледано: 6215 - Гласови: 1 - Популарност: 5
 
Отварање на Охридско лето
Датум: 2011-07-13 00:50:58 - Added by: spanec
Прегледано: 6047 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Свети Наум го сместија на плоштад
Датум: 2011-07-02 15:51:49 - Added by: spanec
Прегледано: 6290 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Се реконструира патниот правец Охрид- Св Наум2
инсерти
Датум: 2011-05-26 22:27:56 - Added by: spanec
Прегледано: 6204 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Се реконструира патниот правец Охрид- Св Наум
ИЗЈАВИ
Датум: 2011-05-26 21:48:04 - Added by: spanec
Прегледано: 5919 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Доделување на дипломи на Универзитетот Свети Климент Охридски од Битола
Датум: 2011-05-25 14:35:02 - Added by: spanec
Прегледано: 5011 - Гласови: 1 - Популарност: 1
 
МИТИНГ ВМРО охрид 2011
Датум: 2011-05-16 23:54:11 - Added by: spanec
Прегледано: 5048 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
12 Г КОНФЕРЕНЦИЈА НА МАКЕДОНСКА БЕРЅА
Датум: 2011-05-10 15:35:23 - Added by: spanec
Прегледано: 5344 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
Оштетена браната кај Слатинско езеро
Датум: 2011-01-24 22:04:14 - Added by: spanec
Прегледано: 5102 - Гласови: 0 - Популарност: 0
 
[ 1 ] - [ 2 ] - [ 3 ]
Click for Охрид, Macedonia Forecast
bigorski.jpg
infel_logo_1.jpg    

ЛЕКОВИТИ ЧАЕВИ РЕЦЕПТИ.. ................ ....ОХРИДСКО ЛЕТО 2018

caj.gif

ohleto_160_80.jpg

ЛИТИЈА ВО ЧЕСТ НА СВ. ВЕЛИКОМАЧЕНИК ГЕОРГИЈ - СТРУГА 2018

Контакт

Доколку имате некоја забелешка за ефикасноста и функционалноста на нашиот сајт од технички аспект, контактирајте со администаторот. Контакт...

decarotari.jpg

Copyright © 2008 by OhridLive

logoprepoznatlivo.jpg  

   

logo_ohridlive_1.jpg
  

 

 

  

   

OhridLive