Последни


 
 
 
 
Датум: 02 август 2011
Категорија: Ноќен живот
 
 
 
 
 
 
 
Датум: 23 јули 2011
Категорија: Настани
 
 
 
 
 
 
 
Датум: 13 јули 2011
Категорија: Настани
 
 
 
 
 
 
 
Датум: 02 јули 2011
Категорија: Настани
 
 
 
 
 
 
 
инсерти
Датум: 26 мај 2011
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
ИЗЈАВИ
Датум: 26 мај 2011
Категорија: Охрид
 
 
 

Најмногу гледани


 
 
 
 
Снимил и монтирал Љушев Томе(Шпанец)
Датум: 05 јануари 2009
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Убавините на Охридското езеро и начинот на живот во 1954 год
Датум: 04 декември 2008
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Прекрасни залези во охрид снимени на различни места во градот во 2007 / 2008 г.
Датум: 04 декември 2008
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Охрид Дебарца проект за развој на руален туризам
Датум: 13 февруари 2009
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Датум: 03 мај 2010
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Интернационална кратка документарна емисија
Датум: 04 декември 2008
Категорија: Охрид
 
 
 

Топ листа


 
 
 
 
Интернационална кратка документарна емисија
Датум: 04 декември 2008
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Музеј на вода во градиште/Видео:Љјушев Томе
Датум: 09 декември 2008
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Снимил и монтирал Љушев Томе(Шпанец)
Датум: 05 јануари 2009
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Датум: 27 јуни 2009
Категорија: Настани
 
 
 
 
 
 
 
Датум: 03 мај 2010
Категорија: Охрид
 
 
 
 
 
 
 
Датум: 23 јули 2011
Категорија: Настани
 
 
 

Одбрани


 
 
 
 
Томе Шпанец
Датум: 19 септември 2009
Категорија: Настани
 
 
 

Категории


 
 
 
 
Смешни видео клипови :-)
 
 
 
 
 
 
 
Видео снимки од случувања во Охрид и регионот.
 
 
 
 
 
 
 
Видео снимки од ноќниот живот во Охрид.
 
 
 
 
 
 
 
Клипови и мотиви од Охрид, градот на светлината.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Click for Охрид, Macedonia Forecast
bigorski.jpg
infel_logo_1.jpg    

ЛЕКОВИТИ ЧАЕВИ РЕЦЕПТИ.. ................ ....ОХРИДСКО ЛЕТО 2018

caj.gif

ohleto_160_80.jpg

ЛИТИЈА ВО ЧЕСТ НА СВ. ВЕЛИКОМАЧЕНИК ГЕОРГИЈ - СТРУГА 2018

Контакт

Доколку имате некоја забелешка за ефикасноста и функционалноста на нашиот сајт од технички аспект, контактирајте со администаторот. Контакт...

decarotari.jpg

Copyright © 2008 by OhridLive

logoprepoznatlivo.jpg  

   

logo_ohridlive_1.jpg
  

 

 

  

   

OhridLive